Takk for meg

Takk for meg

Industri Energi skiltet er på plass på huset vårt på Youngstorget. Det flotteste huset med det flotteste skiltet på det flotteste torget, Youngstorget. Dette er dette historisk sus over. I dag er det vi som er konger på haugen.

På tide å gi seg. Skiltet får stå på som et symbol for hvor langt jeg kom. Mer enn 40 år som tillitsvalgt.  32 av de som leder og nestleder i Industri Energi. I dag går stafettpinnen videre til Frode Alfheim. Han kommer til å gjøre en god jobb. Det var jeg selv som «headhuntet» han til NOPEF i sin tid.

Jeg må takke for at jeg har fått lov til å være nestleder og leder i denne organisasjonen, i så mange år.

Jeg må også få lov å takke de ansatte i organisasjonen for godt samarbeid. Vi hadde aldri blitt den organisasjonen hadde det ikke vært på grunn av den entusiasmen de ansatte har vist.

Selv skal jeg fremover vie meg til valgkampen for Arbeiderpartiet. Jeg vet at ikke alle Industri Energi-medlemmer er enig med meg i dette, men selv er jeg overbevist om at det er Arbeiderpartiet som kan leveres mest på de områdene jeg har vært mest opptatt av.

Jeg vil også takke alle de jeg har kranglet med opp gjennom årene, enten det har Safe’ere eller andre. Jeg tror aldri jeg har truffet en person fra Safe som ikke har vært opptatt av det same som meg, nemlig sikre medlemmene gode lønns- og arbeidsvilkår. Solide fagforeningsmennesker alle, men i et forbund med betydelig mindre gjennomslagskraft enn det Industri Energi har. Min store drøm var å kunne være med å samle Industri Energi og Safe til ett forbund. Så langt kom vi ikke.

Takker også arbeidsgiverrepresentanter for gode diskusjoner opp gjennom årene, meglere, arbeidsretten.

Takker alle gode venner i LO systemet for alt vi har sammen disse årene.

Helt sikkert mange jeg har glemt. Takk til dem også.

Mest av alt vil jeg takke medlemmene.


Ukategorisert
Stengt for kommentarer.