Skatteøkningen på 15 milliarder skrotes. Gründer fradraget 10 dobles. Og noen kaller AP for skattepartiet.

KOMMENTARER TIL DET SOM SKJER.

Dette er Oktoberbarna. 

Karen Tjernshaugen har en svært grei beskrivelse i Aftenposten over hva som menes med oktoberbarna. Grei for alle av oss som ikke har alle begrepene på plass.

CCS er avgjørende skal vi nå klimamålene

CCS er det viktigste klimapolitiske tiltaket. Likevel er regjeringenes satsing katastrofalt dårlig. Barbro Auestad skriver om dette i Industri Energi bloggen For Alle.

Arbeiderpartiet vil 10 doble skattefradrag. 

Arbeiderpartiet har vedtatt å 10 doble skattefradrag for Grundere. Regjeringen la frem et forslag på et fradrag på 30.000 mens vi har økt det til 300.000 i vårt budsjett. Regjeringens forslag ville ikke ha monnet noe.  Det kan lese mer om dette i E24

Arbeiderpartiet øker ikke skattene med 15 milliarder

Arbeiderpartiet fremmer ikke forlaget om å øke skattene med 15 milliarder slik det var snakk om i valgkampen. Dette var ingen vinnersak, så det å legge den på is synes jeg er fornuftig. De har likevel fått til svært mye positiv innen sitt alternativ. Dette kan du lese mer om i VG.

De nye kolonimaktene er de største selskapene

Den største trusselen mot samfunnet er ikke vanlige forbrytere. Det er de multinasjonale selskapene, skriver Mette Nord og Anne-Grethe Krogh i en kronikk på  Fagforbundets nettside. Den har tidligere stått i Klassekampen.