BA 07.09.2017

Oppgang for oss og ny krisemåling for Høyre

Svært god meningsmåling fra Infact i Ba. Et par promiller før vi bikker over 30 prosent, mens Høyre går helt ned til 21,7 prosent. Jeg er inne på en sikker 5 plass på denne målingen. Med en uke igjen til valget er dette lovende. Vi gikk også frem på TV 2s måling i kveld. Det er helt klart vi er i siget. Dette skal holde frem til valgdagen. Tror ikke avisene vinner fram med drittpakkene mot Jonas.

Registrerer for øvrig at Arild Hermstad fra MDG advarer mot meg i intervjuet med han i artikkelen. Han sier:

Ap har ikke fått med seg at velgerne deres i er bevegelse, og derfor rammes de. Jeg tror mange unge sosialdemokrater er skremt av at en oljefyrste og kraftsosialist som Aps Leif Sande skal inn på Stortinget, sier Hermstad.

Han mener tydeligvis at vi i arbeiderpartiet ikke får med oss ungdommen  fordi jeg som han kaller en oljefyrste og kraftsosialist, står på 5 plassen på listen. Det er ikke lenger siden enn på tirsdag Arbeiderpartiet vant skolevalgene suverent. Hvordan han kan si vi ikke har med oss ungdommen er uforklarlig. Jeg har snakket med mange unge i valgkampen, Og svært mange av dem er opptatt av å få seg en jobb etter endt skolegang. Det er det jeg er mest opptatt av og jeg tror jeg har mange med meg i det.

Ellers takker jeg for benevnelsene. Jeg lever godt med å være både oljefyrste og kraftsosialist.

Les denne målingen In Fact måing i BA