Ikke rart at Frp raser på meningsmåling

Ikke rart at Frp raser på meningsmåling

Frp legger opp til mer bompenger enn noen før dem.

Frp raser nedover på meningsmålingene og det er det all grunn til. Et parti som har lovt så mye og fått til så lite kan ikke velgerne ha tillit til. Ikke har de bare fått lite til, de har på mange områder gjort nett det motsatt de har sagt. Aldri har det norske folk før ha måtte betalt så mye i bompenger som det Frp statsråd Solvik Olsen legger opp til, og knapt noen gang har veimidlene vært så dårlig fordelt. Og vestlendingen kommer helt klart ut som taperen.

Det verste er måten de prøver å bortforklare det på. Dersom de hadde ønsket å starte E16 til Voss kunne de ha synliggjort dette ved å putte den i første delen av veiplaneperioden. Nordhordland har de helt sviktet ved å satt Nordhordlandstunellen i andre del av planperioden, der hvor de sympolpolitiske prosjektene får plass. Og når så attpå til Solvik-Olsen fremhever seg som den største bompengemotstandaren blir det patetisk. I et slik perspektiv er vi alle bompengemotstandere. Å finansierer veiprosjekt og andre fellesskapsløsninger via egenbetaling blir prinsipielt feil etter min tanke, Men vi havner alle opp i et hjørne der det står mellom om vi skal bygge mer vei og øke skattene, eller mindre vei. Da velger vi vei med egenbetaling fordi vi vil ha vei uten å måtte øke skattene. Dette dilemma er Solvik Olsen i og det er alle andre i.

Dette kommer i tillegg til alle de andre forunderlige avgiftene de har komt med, plastposeavgiften, flyseteavgiften. Avgifter som en i utgangspunktet aldri ville trodd kom fra Frp.

Frp tjener ikke på at de går i bresjen for å øke strømprisenene

At partiet også stiller seg i bresjen for å øke de norske strømprisene virker også helt uforståelig. Og når det nå er vi i arbeiderpartiet som nå må ta grep for bremse denne utviklingen,  viser det tydelig hvem som er på parti med folket. Norge produserer verdens billigste strøm, det skal komme det norsk folk til gode, så enkelt er det.

Rent flertall for Arbeiderpartiet og Senterpartiet

På dagens meningsmåling i Vårt land har vi rent flertall sammen med Senterpartiet. Vi får også 62 mandater. Det sikrer 5 plassen min i Hordaland. Sammen med Senterpartiet får vi 85 mandat og det er rent flertall.

Frp starter landsmøte med velgerflukt (Vårt Land)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *