Støttespelarar første

Vær med og spre budskapet, vi må få til et regjeringsskifte.

Etter at jeg startet siden har jeg fått mange gode tilbakemeldinger fra folk som er enige med at Arbeiderpartiet skal gjøre et godt valg i 2017.

Per dato har jeg omtrent 3.500 unike brukere og 5000 sidevisninger per uke. Mesteparten av trafikken kommer via Facebook.

For å få god spredning av det som legges ut er jeg jeg avhengig av å kunne sponse innlegg.  Her trenger jeg støtte. Jeg har fått støtte fra noen fagforeninger og håper på å få fra enda flere.

Håper dessuten enkeltpersoner kan bidra. Her er jeg svært takknamlig for et bidrag på 50,- kroner og du kan selv bestemme hvilket innlegg det skal gå til å sponse (Før det i merknadsfeltet når du overfører penger).

Vipps er en fin måte å overføre støtte på og for tiden er det også gratis å bruke for privatpersoner. Du installerer Vipps på mobiltelefonen din og overfører støtten ved å sende den til 98555. Husk at når du skal overføre penger må du trykke deg inn på «Kjøp noe» i Vipps menyen. Ikke «Vipps en venn».  Nittiåtte, fem, fem, fem skulle være et lett nummer å huske.

Du kan og bidra ved å overføre støtten direkte til Leifen Sande konto nummer 3632.60.23374 i Sparebanken Vest.